Plaats hulpvragen op het prikbord van het ouderportaal

Door zijn reageerfunctie is Prikbord de tool voor het organiseren van activiteiten en het houden van polls.

Prikbord

In MijnSchool heb je niet alleen de mogelijkheid om naar de ouders te communiceren. Tweerichtingsverkeer vinden we erg belangrijk voor betrokkenheid tussen ouders en school. Daarom deze functie met de toepasselijke naam Schoolplein waar ouders kunnen reageren op geplaatste items of zelf items kunnen plaatsen als de school daar voor kiest.

Ideaal voor hulpverzoeken, een poll of om input over een onderwerp te vragen. Zo weet je wat er leeft onder ouders en kun je gemakkelijk activiteiten organiseren. Of ouders voor jou.

Door de instellingen zelf te kiezen bepaalt de school de regie: of ouders zelf berichten mogen plaatsen, of ouders reacties van elkaar mogen zien, of alleen een ja/nee antwoord gegeven mag worden enzovoort.

Ook voor deze functie geldt dat je ze kan delen met elke gewenste doelgroep: school, één of meer klassen, een locatie of een groep die niet vanuit het LAS komt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Spoedberichten

1 op 1 communicatie