Hoe log ik in met de App?

De MijnSchool App is beschikbaar voor Android en iOS.

Om de app van MijnSchool in gebruik te nemen heb je een actief account van MijnSchool nodig (lees meer).

Bij het inloggen met de App gebruik je:

• Je gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord.
  • De schoolcode. Deze is vermeld op het inlogscherm van het Ouderportaal, en vind je ook in de activatiemail en de mail die je krijgt via "Wachtwoord vergeten".
    Ook vind je de schoolcode in het Ouderportaal bij Mijn account, op het tabblad App. Daar zie je helemaal onderaan ‘Koppelen met gebruikersnaam en wachtwoord’. Klik hier op en lees de schoolcode uit het overzicht. Voorbeeld:

Met deze gegevens doorloop je het volgende stappenplan:

1. Installatie MijnSchool App

Vind de App door op één van onderstaande afbeeldingen te klikken, wanneer je dit op je telefoon leest:

of  zoek de App in in Google Play (Android) of de AppStore (iOS) op "MijnSchool".
    De App is te herkennen aan het logo:

Installeer de App op je telefoon.

2. Koppel de App

Open de App  en geef op het inlogscherm de gevraagde gegevens:

Let op !
    Gebruikersnaam en wachtwoord zijn erg gevoelig voor typfouten en die zijn op een telefoon snel gemaakt.

Als alles goed is gegaan, ben je nu ingelogd met de App. De App blijft gekoppeld, je hoeft dus niet steeds opnieuw in te loggen.

Nog niet alle functionaliteit is beschikbaar in de App, maar vanaf versie 2.2 kun je via de App direct doorklikken naar het Ouderportaal zonder dat je opnieuw hoeft in te loggen.